0318-571054 info@mdls.nl

De optimale beleving

Stel, het is zomer en Le Tour de France gaat van start. Hier wil je ieder moment van kunnen genieten, het liefst zonder hinderlijke schitteringen van zonlicht op de televisie. Screens en Ritzscreens® zorgen ervoor dat jij sportwedstrijden optimaal kunt beleven, genietend van een aangenaam woonklimaat. Het wordt een hele mooie, Nederlandse zomer!

Alleen maar voordelen

Screens en Ritzscreens® zijn een zeer effectieve vorm van zonwering dankzij de vlakhangende zonwerende stof. De vlakhangende zonwerende stof zorgt er namelijk voor dat zonlicht en warmte optimaal gefilterd kunnen worden. De vlakke montage tegen de gevel zorgt er tevens voor dat jij kunt genieten van privacy in jouw eigen woning. Een ander pluspunt: een screen of Ritzscreen® neemt weinig ruimte in.

Persoonlijk advies

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op ons.

Extra toepassingen

Screens en Ritzscreens® zijn multifunctionele oplossingen. Screens en Ritzscreens® zijn namelijk niet alleen geschikt voor het raam, maar ook heel goed toepasbaar onder jouw terrasoverkapping of lamellendak. Zo kun je privacy creëren maar toch genieten van aangename temperaturen op warme lente- en zomerdagen. Een oplossing voor iedere wens!