0318-571054 info@mdls.nl

MDLS Mini Dock Leveller

De MDLS mini dock leveller is ideaal om kleine hoogteverschillen makkelijk, snel en scherp geprijsd te overbruggen. De mini dock leveller is tevens verkrijgbaar als voorbouw model.

Hierdoor kan een MDLS mini dock leveller makkelijk bij nieuwbouw en bestaande bouw worden aangebracht. Ons voorbouwmodel  wordt standaard geleverd met bumpers. De MDLS mini dock leveller is geschikt voor een maximale belasting van 60 kN.

MDLS Dock Leveller + uitbreidbare lip

De MDLS elektro-hydraulische docklevellers zijn ontworpen en gemaakt om te voldoen aan de eisen van veel en hoog volume laden en lossen. De MDLS dock leveller geeft de meest duurzame prestaties op het gebied van levenslange cost of ownership.

MDLS Dock Leveller

 De schuif van de MDLS dock leveller kan nauwkeurig op de vloer van de vrachtwagen worden gepositioneerd. Ook pallets die aan het eind van de laadruimte staan en beperkte ruimte hebben kunnen nog worden gelost. Optioneel is bijvoorbeeld een telescopische schuif van 1000mm wat ook nodig is voor ISO docks en het laden en lossen van vrachtwagens aan de zijkant. Deze MDLS dock leveller is beschikbaar in een lengte tot 3 meter.