0318-571054 info@mdls.nl

Garagedeuren

Sectionaaldeuren draaien in tegenstelling tot kanteldeuren niet naar buiten, waardoor de plaats vóór de garage volledig benut kan worden. Dit is vooral handig wanneer u een korte oprit heeft. Een Novoferm sectionaaldeur past altijd. Achter de opening van klassieke rechthoekige garages, afgeschuinde hoeken, opgezette togen of geïntegreerde ronde bogen.

Stalen sectionaaldeuren

Dubbelwandig geïsoleerde garagedeuren die naar hun toenemende isolatiewaarden zijn genoemd: iso-20 en iso-45. Iso-20 heeft een isolatiewaarde van meer dan dubbelglas. Iso-45 benadert de isolatiewaarde van een spouwmuur. Er is een ruime keuze in profileringen en RAL-kleuren.

Verder is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een op afstand bedienbare aandrijving, ingebouwde loopdeur of een extra beveiligingsset t.b.v. het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Novoferm geeft tien jaar garantie op alle stalen sectionaaldeuren.

Een Novoferm kanteldeur is de klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait.

Stalen kanteldeuren

Alle Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Er is een ruime keuze in profileringen en RAL-kleuren.

Een kanteldeur is uit te breiden met diverse accessoires, zoals een op afstand bedienbare aandrijving, ingebouwde loopdeur of een extra beveiligingsset t.b.v. het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Novoferm geeft tien jaar garantie op alle stalen kanteldeuren.

Geïsoleerde kanteldeuren

De Easyport is een volledig geïsoleerde stalen kanteldeur. De deur is ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. Hierdoor is de Easyport een praktische en comfortabele oplossing voor bijvoorbeeld mensen die hun garage als hobbyruimte gebruiken. Er is een ruime keuze in profileringen en RAL-kleuren.

Verder is de deur uit te breiden met diverse accessoires.

Het comfort van onze dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Duoport

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. De Duoport biedt het gemak van een brede doorgang, zodat u niet de hele deur hoeft te openen om bijvoorbeeld met de fiets naar binnen en buiten te gaan.

Veiligheid voorop!
Novoferm vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid om de Duoport uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen.

De mogelijkheden
De Duoport is leverbaar in diverse deurprofielen en dessins en vrijwel iedere RAL-kleur leverbaar.

Accessoires voor nog meer comfort en veiligheid

U heeft al een deur op het oog, maar het plaatje is nog niet helemaal compleet?
Werp dan eens een blik op onze accessoires. Een garagedeur kan hier eenvoudig mee worden uitgebreid.

Politiekeurmerk Veilig Wonen en verlichting (PKVW)
Met het oog op het dievengilde zijn de garagedeuren met PKVW aan te bevelen. Het doorvoeren van dit soort maatregelen levert bij diverse verzekeraars premiekorting op. Wie bescheiden begint, plaatst alvast LED ­lichtlijsten boven zijn huidige deur; deze verlichting gaat bijvoorbeeld met een tijdklok aan en uit.

Lichtopeningen
Wat ook in opkomst is? Garagedeuren die meewerken aan energiebesparing. Zo heeft Novoferm deuren met ingebouwde kunststof ramen, zodat overdag het licht in de garage uit kan blijven. Lichtopeningen zijn vooral aangenaam als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt.

POLITIEKEURMERK VEILIG WONEN NOVOFERM GARAGEDEUREN

Breidt uw garagedeur uit met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2. Hiermee verkleint u de kans op inbraak in uw woning. Volgens het nieuwe Bouwbesluit dienen alle bereikbare kozijnen in nieuwe woningen en aanbouwen, waarvoor een bouwverguning is aangevraagd/verleend, hieraan te voldoen. Bij woningen die gerenoveerd worden, wordt het Politiekeurmerk Veilig Wonen geadviseerd. Wel zo veilig, vooral bij woningen waar de garage aan het huis grenst.

LED-LICHTLIJST

Om de garagedeur ook na zonsondergang te verlichten en onbevoegde personen weg te houden adviseren wij de Novoferm LED-lichtlijst. Er is keuze uit twee typen lampen; koud of warm wit. De geanodiseerde aluminium LED-lichtlijst is geschikt voor ieder type en iedere kleur garagedeur. Indien gewenst kan de LED-lichtlijst worden gespoten in de kleur van de deur.

RAMEN

Vooral aangenaam als u uw garage ook als hobbyruimte of als werkplaats gebruikt. De ramen kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Er is een ruime keus uit verschillende lichtopeningsvarianten.

HANDZENDERS

Verschillende typen handzenders leverbaar voor het openen en sluiten van de garagedeur op afstand.

CODEBEDIENING

Voor het openen en sluiten van de garagedeur met een code. Vooral handig voor gezinnen met kinderen…ze kunnen zelf naar binnen zonder ze een sleutel mee te hoeven geven.

DRUKKNOP EN SCANNER

Drukknop voor binnen met startknop, vakantieschakelaar en lichtschakelaar. Aansluitbaar op het aandrijfsysteem.

De vingerafdrukscanner werkt als impulsgever door aangemelde vingerafdrukken. Tot 150 signalen inleesbaar.

SLEUTELSCHAKELAARS

Voor het elektrisch openen en sluiten van de garagedeur met behulp van een sleutel.
Verschillende in- en opbouwschakelaars zijn leverbaar.