Zijwaartse sectionaaldeuren

De zijwaartse sectionaaldeur van Novoferm is ideaal om even snel iets uit de garage te pakken; de hele garagedeur hoeft dan niet geopend te worden. De deur schuift altijd naar binnen.

Diverse uitvoeringen
De zijwaartse sectionaaldeur kan naar wens handbediend of elektrischAi?? viagra online usa no prescription. aangedrevengeleverd worden. Voor een goede tochtafdichting is de zijwaartse sectionaaldeur voorzien van rubberen tochtstrippen tussen de panelen en rondom het deurblad.
De zijwaartse sectionaaldeur is leverbaar in diverseAi??deurprofielenAi??enAi??dessins. De deur is leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Naar keuze kan de deur links- of rechtsschuivend uitgevoerd worden, dit al naar gelang de wensen en bouwkundige mogelijkheden.

…. en zo functioneert het
De zijwaartse sectionaaldeuren van Novoferm wordt door kogelgelagerde loopwielen in de bovenste looprail en door geleiderollen in de bodemrail door een 90 graden bocht langs de garagezijmuur geschoven.

Voor extra inbraakwerendheid van handbediende deuren zorgt een driepuntsvergrendeling met onafhankelijke ingrijpende sluitgrendels en een tegen inboren beveiligde knopcilinder. Bij automatische deuren neemt de zelfremmende aandrijving deze vergrendeling over (alleen bij NovoMatic).

zijwaartse_groot_1Ai??zijwaartse_groot_2Ai??zijwaartse_groot_6