vendita online pillole per cartellagine. Sectionaaldeuren_1

Een sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich makkelijk openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn dubbelwandig geA?soleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: Ai??iso-45. Rondom het deurblad en tussen de panelen is een rubber afdichtingsprofiel aangebracht.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen van de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan.Ai??De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverseAi??deurprofielenAi??enAi??dessinsAi??en vrijwel alle RAL-kleuren. Ook uitbreiding met een op afstand bedienbareAi??aandrijvingAi??behoort tot de mogelijkheden.

Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. De iso-45 is leverbaar met eenAi??geA?ntegreerde loopdeurAi?? Tevens is de deur uit te breiden met diverseaccessoiresAi??zoals bijvoorbeeld een LED lichtlijst of een extra beveiligingsset ten behoeve van hetAi??Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Iso-45
Iso-45 is een met 45 mm FCKW-vrije, milieuvriendelijke, PURAi??hardschuimkern gevulde sectionaaldeur. Isolatiewaarde: Rc = 2,0 W/m2K. Dit staat gelijk aan de isolatiewaarde van een spouwmuur.